Microdermabrasie

Door middel van een speciale vacuümtechniek worden steriele microkristallen over de huid gespoten, waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. Ze verwijderen de bovenste huidlaag waardoor deze het vernieuwingsproces van de huid stimuleren. Door het regeneratie-vermogen van de huid gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Daarnaast wordt tijdens de behandeling de bloedcirculatie gestimuleerd met als positief effect dat de aanmaak van collageen en elastinevezels wordt geactiveerd. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

De behandeling

De microdermabrasie start in kuurverband met behandelingen om de 3 tot 4 weken tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De behandeling op zich is intensief. De klant voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Kosten losse behandeling van het volledige gelaat € 90,00, deel  van het gelaat € 60,00 en in kuurverband 6 x volledig gelaat € 475,00 inclusief een recovering serum.