Behandelingen

Gezichtsbehandelingen Skeyndor

De salon biedt een ruime keuze aan Skeyndor gezichtsbehandelingen.
Skeyndor heeft voor elke huid een passende behandeling, die elk gericht is op het verbeteren en perfectioneren van de huid.
Onderstaand vindt u het uitgebreide aanbod.
Kunt u niet kiezen? Reserveer gewoon tijd en dan kijken wij samen op de dag van de behandeling waar u en/of uw huid behoefte aan heeft.

De behandeling: reiniging, peeling, inmasseren van de werkstoffen, masker, dag- of nachtverzorging. Indien nodig epileren en verven wenkbrauwen verwijderen van onzuiverheden.

sk1

Aquatherm

De Aquatherm behandeling is een behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot.
Het vochtherstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.
•   Duur: ca. 75 minuten

sk2
Power C+Brightening Antioxidant

De Power C+ Brightening Antioxidant behandeling is gericht op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie.
De huidteint wordt helderder, gelijkmatiger en egaler. Deze verwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.
•   Duur: ca. 60 minuten

sk3

Power Hyaluronic

De Power Hyaluronic behandeling is een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus.
Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.
•   Duur: ca. 60 minuten

sk4

Power Retinol

De Power Retinol behandeling is een egaliserende behandeling op basis van pure retinol en is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd en blootstelling aan de zon, wil bestrijden.
Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund.
De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.
•   Duur: ca. 60 minuten

sk5

Corrective

De Corrective behandeling is een uitermate doeltreffende behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.
•   Duur: ca. 75 minuten

sk6

Eternal

De Eternal behandeling is een intensief regenererende behandeling die een buitengewoon verjongend effect biedt en huidveroudering uitstelt. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.
•   Duur: ca. 75 minuten

sk7

Power Hyaluronic Eye Contour & Lashes

(jeugdige blik, krachtige wimpers)

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd.
De Power Hyaluronic eyes countour & lashes oogbehandeling verzacht de rimpeltjes rond de oogleden en zorgt voor een afname van donkere kringen,
het liften van de oogleden, vermindert zwellingen, verstevigt wimpers en geeft een gevoel van welzijn door het koelende effect. Er wordt gemasseerd met kleine koele kogeltjes en spateltjes.
Tevens is deze oogbehandeling te combineren met de andere gezichtsbehandelingen.
•   Duur: ca. 50 minuten

sk8

Dermapeel Pro Timeless Peel

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert.
Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en (acne)littekens. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilvereingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.
•   Duur: ca. 60 minuten
sk9

Dermapeel Pro Brightening Peel

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert.
Deze teintverhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van de dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.
•   Duur: ca. 60 minuten

.