Over mij

ikkeMijn naam is Margot Luijpers-Keiren en ik heb in 2010 mijn diploma behaald als schoonheidsspecialiste. Tijdens deze opleiding heb ik nog de opleiding visagie gedaan.

Hierna heb ik diverse merktrainingen gevolgd,  bij onder andere Decaar, Skeyndor, Pupa  en CND shellac.

Daarnaast heb ik een groot aantal specifieke massagetrainingen gevolgd waaronder Indian Headmassage, faceliftende massage en hotstonemassage.

Ik ben verder nog opgeleid als pedicure.

Ik heb sinds 2010 mijn eigen salon MOOI!  waar ik iedere dag met veel plezier werk en waar ik  probeer elke klant een professioneel advies te geven alsmede de bijbehorende behandeling in een warme sfeervolle ambiance. De behandeling kan worden afgesloten met een dag make-up van het trendy Italiaanse merk Pupa.

Sinds enige tijd ben ik mij verder aan het bekwamen als medisch schoonheidsspecialist bij U-consultancy. Hier ben ik bezig om mijn diploma medisch schoonheidsspecialist te behalen. Op dit moment heb ik de volgende masterclasses gehaald; Acne met diploma, Medische camouflage met diploma, Preventie en signalering huidkanker, teledermatogie, cosmeceuticals, littekenbehandeling, medische communicatie en dossiervorming.

Op dit moment ben ik bezig met de masterclass electrisch ontharen.

Voor de specialisaties Acne en Medische Camouflage heb ik een AGB code en registratie bij de Anbos. Indien u hiervoor verzekerd bent kunt u  de facturen declareren bij uw zorgverzekeraar.