Neoderma

De essentie van natuurlijke schoonheid
Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent “nieuwe huid”. De producten van Neoderma worden op het zonovergoten eiland Cyprus ontwikkeld en geproduceerd. Niet voor niets zijn veel van de Neoderma producten verpakt in de olijfgroene kleur, dezelfde kleur als de traditionele olijfboom die overal in het Middellandse Zeegebied  voor komen en waarvan de vrucht, pit en extracten in veel van de in de Neoderma producten zijn verwerkt. Neoderma brengt de schoonheid letterlijk terug naar de natuur.

Veilige en zuivere huidverzorgingsproducten
In het moderne Neoderma Onderzoek Laboratorium worden de beste en meest effectieve kruidenextracten geselecteerd om de allerbeste schoonheidsproducten samen te stellen. Hierbij wordt wetenschappelijk, cosmetisch  onderzoek gecombineerd met traditionele kennis. Omdat de huid kwetsbaar en gevoelig is, is de filosofie van Neoderma om voor de huid te zorgen met de meest natuurlijk, huidvriendelijke producten, teneinde de innerlijke schoonheid van de mens te onthullen. Daarom is het r Neoderma van primair belang om veilige en zuivere huidverzorgingsproducten op de markt te brengen. Neoderma ontwikkelt veilige en zuivere huidverzorgingsproducten, vrij van Genetisch Gemanipuleerde Organismen (GMO’s), minerale oliën en parabenen en is niet op dieren getest.

Exlcusief bij uw schoonheidspecialist en voor u thuis
Neoderma is een professioneel merk met een serie exclusieve serie salonbehandelingen voor gezicht en lichaam. Deze behandelingen worden ondersteund door een complete serie consumenten producten voor gebruik thuis na een behandeling.

neoderma_treat